Benieuwd wat De Beroepentuin is?

Ons team

De Beroepentuin bestaat uit een team van enthousiaste en betrokken professionals die zich inzetten om mensen met enige achterstand tot de arbeidsmarkt  in korte tijd bij te scholen en aan een betaalde baan te helpen. Ons team bestaat naast ervaren leermeesters/vaklieden van uiteenlopende beroepen uit  recruiters met ruime ervaring en kennis van werkgevers bij de overheid en het bedrijfsleven, in het bijzonder het MKB.  

Ontstaan & doel

De Beroepentuin is voortgekomen uit de succesvolle campagne MKB Werkoffensief 2015-2017 toen in de economische crisisjaren 2.700 mensen met een uitkering aan een betaalde baan zijn geholpen. Wij  beschikken over een groot netwerk van werkgevers en deze zitten te springen om gemotiveerd personeel. De komende 4 jaar willen wij 2.000 mensen met enige achterstand tot de arbeidsmarkt bijscholen en trainen in een breed pallet aan beroepen met een baangarantie. Bouw, Techniek, Energietransitie, Transport en Logistiek, Horeca, Zorg en Dienstverlening, we bieden een breed en gevarieerde keuze.   

   

Beroepsrichtingen

Klik hier voor ons huidige aanbod aan beroepsrichtingen. In de loop van 2020 zal dit aanbod nog sterk worden uitgebreid en bestaan er vergevorderde plannen om met samenwerkingspartners meerdere vestigingen te openen en nieuwe leertrajecten te starten. Ben je als werkzoekende of als werkgever op zoek naar  geschikt personeel interesse in ons aanbod, schroom dan niet en neem via ons formulier contact met ons op. We beantwoorden je vragen binnen 1 werkdag. 

Samenwerkingen

Om te zien met welke bedrijven en instellingen wij nu al samenwerken of ons sponsoren klik dan hier.  Wij zoeken actief de samenwerking met werkgevers en hebben daarmee korte lijnen. Via onze app kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar ontmoeten en elkaar leren kennen, maar wij zijn ook graag bereid speeddates op de Beroepentuin te organiseren of belangstellenden te ontvangen en rond te leiden op de Beroepentuin. Werkgevers kunnen daar kandidaten aan het werk zien.       

Meer weten over het traject

Mede mogelijk gemaakt door:

De Beroepentuin maakt het verschil!

Doet u mee?

Nieuwsbrieven!