Opleidingen divers

De Beroepentuin is in staat om met haar samenwerkingspartners ook opleidingstrajecten op maat aan te bieden.

Particuliere prijs per traject: € 4.900,-

Stratenmaker

Als stratenmaker leg jij nieuwe bestratingen aan, maar ook pleinen, tuinen en stoepen. Tijdens de opleiding stratenmaker leer je alles over het plaatsen, repareren en verwijderen van banden, kolken, straatpotten en putranden.

Metaalmedewerker

Als metaalmedewerker leer je bijvoorbeeld het maken onderdelen van machines of complete producten voor bedrijven. Je wordt allround opgeleid zodat je in staat bent om verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Medewerker Horeca

Horeca betekent gastvrijheid en daarom heb je er plezier in om ervoor te zorgen dat de gasten straks tevreden de deur uitgaan. Zo leer je het opnemen van bestellingen en uitserveren van gerechten en alles wat hier bij komt kijken: van glazen spoelen tot het adviseren van de gasten.

Medewerker zorg

Heb je graag contact met mensen en wil je ze graag helpen? Dan is de opleiding medewerker zorg wat voor jou. Zo leer je bijvoorbeeld mensen helpen bij het wassen of aankleden. Zo kun je eten voor ze klaar maken en ze helpen bij het eten. Ook maak je een praatje met ze en doe je een spelletje met hen.

Contactformulier

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in De Beroepentuin of in één van deze opleidingen?
Neem dan hieronder contact met ons op.

    Mede mogelijk gemaakt door:

    De Beroepentuin maakt het verschil!

    Doet u mee?

    Nieuwsbrieven!