De Beroepentuin in de media

In onderstaande video kunt u een goede sfeerimpressie krijgen van wat wij allemaal aanbieden aan diverse opleidingen bij de Beroepentuin. Onze locaties in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Schiedam hebben allemaal andere opleidingsmogelijkheden, vraag hiernaar als u geïnteresseerd bent. In de video (04:30) gaat u met een vogelvlucht langs alle locaties en opleidingen die de Beroepentuin te bieden heeft.

Op 5 februari jongslede is de Energieacademie in Den Haag geopend. De Beroepentuin Rotterdam ondersteund de Energieacademie hierin met advies en het leveren van leermeesters.

Hier een video waarin onze leermeester Stefan in gesprek met Minister-President Rutte is, over het traject dat de Beroepentuin ontwikkeld heeft voor het opleiden van elektromonteurs.

De Beroepentuin in de kranten!

Op Maandag 29 juni was de feestelijke opening van de 3e locatie van de Beroepentuin in Nederland. In samenwerking met de gemeente Utrecht en Utrechtse bedrijven gaan wij de strijd aan om zoveel mogelijk bijstandsgerechtigden en anderen om te scholen naar een baan in de energietransitie. Wij zijn erg blij dat we steeds meer mensen in Nederland naar een betaalde baan hebben kunnen helpen en willen dit nu ook graag voor Utrecht gaan doen.

De Beroepentuin in de kranten!

Mijlpalen van De Beroepentuin!

Mijlpalen

Mede mogelijk gemaakt door:

De Beroepentuin maakt het verschil!

Doet u mee?

Nieuwsbrieven!