Zonnepanelenmonteur

Wil jij met je handen werken en Nederland een stukje groener maken?

Wat te verwachten

Zonnepanelenmonteur

Want Nederland wordt steeds duurzamer, en als jij een beetje avontuurlijk bent ingesteld kan jij daaraan mee helpen. Heb je geen hoogtevrees? En laat je je ook niet gek maken door een beetje wind? Dan hebben wij de perfecte opleiding voor jou, namelijk als Zonnepanelenmonteur.

Als Zonnepanelenmonteur ligt je vakgebied in 2 disciplines, namelijk die van elektrotechniek en installatietechniek. Bij de opleiding van de Beroepentuin word je opgeleid tot Zonnepanelenmonteur Niveau 1. Je leert hoe je veilig op en van een dak komt en hoe je volgends de geldende veiligheidsvoorschriften de zonnepanelen monteert. Dan ben je er nog niet, vervolgens leer je ook de kabels naar de meterkast te trekken. En om natuurlijk om op een dak te komen heb je bouwsteigers nodig, natuurlijk leer jij ook hoe je dit veilig op en afbouwt. Geïnteresseerd hierin? Laat het ons dan weten!

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Maak je keuze!

Geïnteresseerd
in deze leergang?

Tijdens een intensieve praktijkoriëntatie maak je kennis met tal van beroepen. Aansluitend word je binnen twee maanden opgeleid voor een van deze beroepen.

Back

Om de website goed te laten werken maken wij gebruik van cookies.