Laadpalenmonteur

Wat te verwachten

Laadpalenmonteur

Houd je van werken in de buitenlucht en met elektronica maar toch liever met beide benen op de grond? Dan is de opleiding laadpalenmonteur wellicht iets leuks voor jou. Laadpalenmonteurs worden steeds belangrijker in Nederland doordat er steeds meer auto’s elektrisch worden en dit ook een doelstelling van de rijksoverheid is. Wat zou dat voor jou betekenen? Dat als je hier de opleiding laadpalenmonteur succesvol afrondt er genoeg werk te vinden is in het vakgebied. Wij leren jou straatwerk, graven, kabelleggen en de kabel aansluiten in de laadpaal, het aansluiten in de meterkast zal voorlopig door het bedrijf zelf gedaan worden natuurlijk is er een mogelijkheid voor jou om dit ook te leren.

Maar wat het nou echt leuk maakt, is dat afhankelijk van waar je aan de slag gaat, bij mensen thuis in de tuin een laadpaal staat te monteren of op straat. Dus kan jij jezelf ook goed presenteren en spreekt dit jou aan? Dan zullen we jou hier zien bij de opleiding laadpalenmonteur.

Rotterdam

Den Haag

Utrecht

Maak je keuze!

Geïnteresseerd
in deze leergang?

Tijdens een intensieve praktijkoriëntatie maak je kennis met tal van beroepen. Aansluitend word je binnen twee maanden opgeleid voor een van deze beroepen.

Back

Om de website goed te laten werken maken wij gebruik van cookies.