Back

Bezoek van een Europarlementariër op de Gageldijk 

Op Maandag 4 april is er een Europarlementariër langs geweest bij de Beroepentuin, Tom Berendsen. Samen met wethouder Lot van Hooijdonk en medewerkers van de gemeente Utrecht en van het ministerie van Binnenlandse zaken was het een interessante club die langs is geweest. Na een rondleiding en het bijbehorende verhaal wat de Beroepentuin doet was er tijd voor een fotomoment. Het was een geslaagde ochtend! 

Open Dag 24 Maart 

24 maart hadden we de Open Dag! Deze was heel goed bezocht en een zeer groot succes. Met 110 unieke bezoekers barste de Gageldijk bijna uit zijn voegen. De leermeesters hadden veel toeloop en we kunnen weer een aantal zeer enthousiaste kandidaten verwelkomen bij de Beroepentuin. 

 Zomerstop aangekondigd voor de Beroepentuin 

In navolging van de andere locaties van de Beroepentuin is de locatie op de Gageldijk aan het einde van juli en het begin van Augustus dicht. Onze collega’s van de Beroepentuin zijn na een veel bewogen jaar ondertussen ook aan vakantie toe. Onze zomerstop zal plaats vinden in week 30, 31 en 32 (van 25 juli tot en met 12 augustus) blijven de deuren van de Beroepentuin gesloten. Na deze periode gaan wij weer door met onze diensten zoals u van ons gewend bent. 

Communicatietraining voor onze kandidaten verzorgd door Libertijn 

Libertijn zal in het kader van hun SROI taakstelling de kandidaten van de beroepentuin gaan coachen/trainen op het vlak van: 

• Effectieve communicatie (denk aan, hoe geef je feedback en hoe ontvang je feedback?) 

• Bewust worden van kernkwaliteiten en valkuilen 

• Omgaan met conflicten 

 DE BEROEPENTUIN De kortste route naar betaald werk

Bewakingscamera’s van Connection Systems 

Zoals jullie in de nieuwsbrief van Maart hebben kunnen lezen, is er in het begin van dit jaar ingebroken op de Beroepentuin. Wij krijgen van Connection Systems op basis van de SROI-verplichting een camerasysteem geschonken om herhaling te voorkomen. Nogmaals bedankt hiervoor. 

Op woensdag 6 april had de Beroepentuin samen met WIJ3.0, WITS en STIFO een expert meeting georganiseerd voor Mitros en zijn aangesloten aannemers. Deze expert meeting bestond uit workshops met thema’s die over werkgelegenheid gaan, het in dienst nemen van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt en nog veel meer andere gerelateerde onderwerpen. Als organisator waren wij heel erg tevreden over hoe deze dag is verlopen en kijken met veel plezier uit naar het vervolg hiervan. 

Expert Meeting Woningbouwvereniging en aangesloten aannemers 

Nieuwe vrienden van de Beroepentuin 

De Beroepentuin heeft er weer nieuwe vrienden bij! Iedereen kan een vriend worden van de Beroepentuin, en daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Als vriend krijg je de eerste keus bij een nieuwe kandidaat, mag je jouw bedrijfslogo in de werkplaats ophangen en nog veel meer. De nieuwe vrienden die de Beroepentuin heeft kunnen verwelkomen zijn: 

Om de website goed te laten werken maken wij gebruik van cookies.